celiacs-logo
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Posiciona la teva empresa de restauració col·lectiva

Fruit de la col·laboració de l’Associació Celíacs de Catalunya amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i amb l’objectiu de millorar la seguretat alimentaria dels infants celíacs als centres escolars, el 2020 es va incloure en el document ‘Criteris Alimentaris per a la Contractació de la Gestió del Menjador de centres educatius 2020’ del Programa de Revisió de Menús Escolars de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i previ vistiplau del departament d’Educació de la Generalitat, informació específica sobre la malaltia celíaca i sobre bones pràctiques de manipulació en la cuina escolar.


Les empreses de restauració col·lectiva que disposin de l’acreditació de l’Associació Celíacs de Catalunya conforme segueixen els protocols de seguretat alimentaria a la cuina en relació amb els aliments sense gluten, obtindran punts addicionals en concursos públics per a la contractació del menjador dels centres educatius.


Els criteris que es descriuen en aquest document són aplicables en l’àmbit territorial de Catalunya en la contractació dels serveis de restauració per a infants i joves dels centres educatius públics, privats i concertats i dels centres d’educació especial (CEE), casals d’estiu, campus esportius, etc.

PROPERES ACTIVITATS

certifica

ETS UN FABRICANT?

CERTIFICA ELS PRODUCTES

productes

HO TENS CLAR?

PRODUCTES AMB O SENSE

Beneficis

PARTICIPA

DESCOBREIX TOTS ELS BENEFICIS DE FER-TE SOCI/A

Establiments

HO TENS CLAR?

DESCOBREIX ELS ESTABLIMENTS

Contact to Listing Owner

Captcha Code