Forma el teu equip
A l’Associació Celíacs de Catalunya formem i assessorem l’equip de l’establiment perquè sigui conscient dels riscos que suposa l’elaboració de productes sense gluten i que sigui capaç d’elaborar-los i servir-los amb seguretat.
El nostre objectiu és proporcionar als establiments les nocions imprescindibles que cal tenir presents per atendre a la persona celíaca, treballant en aspectes tan importants com:
- La conscienciació mitjançant informació sobre la malaltia i la sensibilització per oferir als clients celíacs una atenció correcta basada en el coneixement.
- El coneixement dels productes que contenen o poden contenir gluten i com identificar-los.
- Els principis bàsics de bones pràctiques en l’elaboració d’àpats aptes per a persones celíaques.
- El disseny i l’elaboració d’àpats sense gluten.
A l’Associació Celíacs de Catalunya impartim diferents modalitats de formació. Les persones interessades poden contactar-nos a través de restauracio@celiacscatalunya.org.
PROPERES ACTIVITATS
- No hi ha esdeveniments pròxims.
ETS UN FABRICANT?
CERTIFICA ELS PRODUCTES
HO TENS CLAR?
PRODUCTES AMB O SENSE
PARTICIPA
DESCOBREIX TOTS ELS BENEFICIS DE FER-TE SOCI/A
HO TENS CLAR?
DESCOBREIX ELS ESTABLIMENTS