Page 4 - Acta Junta SMAP 30-11-2019
P. 4
42.814 impactes (vegades que s'ha vist el post a FB i IG)
1.223 clics al enllaç (vegades que s'ha fet clic al enllaç que va a
la pàgina de signatures de Change.org).
Del total de clics al enllaç obtinguts en tota la campanya a totes
les xarxes, el 47% dels clics al enllaç s'han aconseguit gràcies a
aquesta campanya de pagament.
565 interaccions (comentaris, compartits i likes)
RESULTATS FACEBOOK (inclou 2 campanyes d'Ads amb
l'objectiu d'aconseguir interaccions i viralitzar el contingut)
70.678 impactes
3.429 interaccions
969 clics al enllaç
RESULTATS TWITTER
25.033 impactes
1.114 interaccions
413 clics al enllaç
RESULTATS INSTAGRAM
21.014 impactes
1.778 interaccions
BLOG
373 visites (El 2n post més vist de l'últim quadrimestre)
c) RESULTATS VÍDEOS
Infradiagnòstic: 3.185 visualitzacions
Restauració: 2.324 visualitzacions
El preu de ser celíac: 4.966 visualitzacions
Infants: pendent
d) RESULTATS NEWSLETTER
Enviament 1 email campanya a 5.770 socis
53,19% apertura de l'email
18,09% clics al enllaç
e) Resultats al CHANGE.ORG: 7.977 signatures, la campanya s’ha compartit
9.411 i ha tingut un total de 45.100 visualitzacions
La Irene Puig comenta que el percentatge d’obertura de e-mails es baix i altres
membres de junta comenten que el mitjà més àgil per arribar en accions clau
als socis és via Whatsapp, pel que s’APROVA incorporar aquesta canal a
l’Associació, de manera que es puguin enviar missatges a tots els socis de
manera ràpida i efectiva, sense que es doni opció a resposta.
4. Formació a professionals sanitaris
S’INFORMA que:
a) L’Associació ha impulsat en col·laboració amb l’ASPCAT la “Jornada
científica 2019 celebrada el 28 de juny dins del marc de la fira BCN Gluten
FREE : avenços en el diagnòstic i seguiment del pacient amb malaltia
celíaca”, adreçada als professionals de la salut que intervenen en el
diagnòstic i seguiment de la malaltia celíaca i on han participat ponents
d’alt nivell especialitzats en la celiaquia i altres patologies relacionades amb
el gluten. La formació ha estat acreditada amb 0,7 crèdits pel servei
d’acreditació del consell de Col•legis de Metges de Catalunya i pel Consell
1.223 clics al enllaç (vegades que s'ha fet clic al enllaç que va a
la pàgina de signatures de Change.org).
Del total de clics al enllaç obtinguts en tota la campanya a totes
les xarxes, el 47% dels clics al enllaç s'han aconseguit gràcies a
aquesta campanya de pagament.
565 interaccions (comentaris, compartits i likes)
RESULTATS FACEBOOK (inclou 2 campanyes d'Ads amb
l'objectiu d'aconseguir interaccions i viralitzar el contingut)
70.678 impactes
3.429 interaccions
969 clics al enllaç
RESULTATS TWITTER
25.033 impactes
1.114 interaccions
413 clics al enllaç
RESULTATS INSTAGRAM
21.014 impactes
1.778 interaccions
BLOG
373 visites (El 2n post més vist de l'últim quadrimestre)
c) RESULTATS VÍDEOS
Infradiagnòstic: 3.185 visualitzacions
Restauració: 2.324 visualitzacions
El preu de ser celíac: 4.966 visualitzacions
Infants: pendent
d) RESULTATS NEWSLETTER
Enviament 1 email campanya a 5.770 socis
53,19% apertura de l'email
18,09% clics al enllaç
e) Resultats al CHANGE.ORG: 7.977 signatures, la campanya s’ha compartit
9.411 i ha tingut un total de 45.100 visualitzacions
La Irene Puig comenta que el percentatge d’obertura de e-mails es baix i altres
membres de junta comenten que el mitjà més àgil per arribar en accions clau
als socis és via Whatsapp, pel que s’APROVA incorporar aquesta canal a
l’Associació, de manera que es puguin enviar missatges a tots els socis de
manera ràpida i efectiva, sense que es doni opció a resposta.
4. Formació a professionals sanitaris
S’INFORMA que:
a) L’Associació ha impulsat en col·laboració amb l’ASPCAT la “Jornada
científica 2019 celebrada el 28 de juny dins del marc de la fira BCN Gluten
FREE : avenços en el diagnòstic i seguiment del pacient amb malaltia
celíaca”, adreçada als professionals de la salut que intervenen en el
diagnòstic i seguiment de la malaltia celíaca i on han participat ponents
d’alt nivell especialitzats en la celiaquia i altres patologies relacionades amb
el gluten. La formació ha estat acreditada amb 0,7 crèdits pel servei
d’acreditació del consell de Col•legis de Metges de Catalunya i pel Consell