Page 4 - Acta Junta SMAP 30-11-2019
P. 4
42.814 impactes (vegades que s'ha vist el post a FB i IG)
1.223 clics al enllaç (vegades que s'ha fet clic al enllaç que va a
la pàgina de signatures de Change.org).
Del total de clics al enllaç obtinguts en tota la campanya a totes
les xarxes, el 47% dels clics al enllaç s'han aconseguit gràcies a
aquesta campanya de pagament.
565 interaccions (comentaris, compartits i likes)
 RESULTATS FACEBOOK (inclou 2 campanyes d'Ads amb
l'objectiu d'aconseguir interaccions i viralitzar el contingut)
70.678 impactes
3.429 interaccions
969 clics al enllaç
 RESULTATS TWITTER
25.033 impactes
1.114 interaccions
413 clics al enllaç
 RESULTATS INSTAGRAM
21.014 impactes
1.778 interaccions
 BLOG
373 visites (El 2n post més vist de l'últim quadrimestre)
c) RESULTATS VÍDEOS
Infradiagnòstic: 3.185 visualitzacions
Restauració: 2.324 visualitzacions
El preu de ser celíac: 4.966 visualitzacions
Infants: pendent
d) RESULTATS NEWSLETTER
Enviament 1 email campanya a 5.770 socis
53,19% apertura de l'email
18,09% clics al enllaç

e) Resultats al CHANGE.ORG: 7.977 signatures, la campanya s’ha compartit
9.411 i ha tingut un total de 45.100 visualitzacions

La Irene Puig comenta que el percentatge d’obertura de e-mails es baix i altres
membres de junta comenten que el mitjà més àgil per arribar en accions clau
als socis és via Whatsapp, pel que s’APROVA incorporar aquesta canal a
l’Associació, de manera que es puguin enviar missatges a tots els socis de
manera ràpida i efectiva, sense que es doni opció a resposta.

4. Formació a professionals sanitaris
S’INFORMA que:

a) L’Associació ha impulsat en col·laboració amb l’ASPCAT la “Jornada
científica 2019 celebrada el 28 de juny dins del marc de la fira BCN Gluten
FREE : avenços en el diagnòstic i seguiment del pacient amb malaltia
celíaca”, adreçada als professionals de la salut que intervenen en el
diagnòstic i seguiment de la malaltia celíaca i on han participat ponents
d’alt nivell especialitzats en la celiaquia i altres patologies relacionades amb
el gluten. La formació ha estat acreditada amb 0,7 crèdits pel servei
d’acreditació del consell de Col•legis de Metges de Catalunya i pel Consell
   1   2   3   4   5   6   7