Page 40 - Num 6 - Tardor / Hivern 2017
P. 40
IACS JOVES 2017
Els darrers mesos el grup de Què està passant am
Joves de l’Associació Celíacs de
Catalunya ha estat molt actiu.
Cal destacar positivament l’increment de la presència de jo- A més, el darrer dia de la fira, vam gaudir d’un dinar conjunt
ves a l’actual Junta de l’Associació, que comporta poder pro- de joves a la zona VIP on vam poder fer un tast de tots els plats
porcionar des de dins el punt de vista de la gent de la nostra aptes, posant-nos les botes a base de frankfurts, salsitxes, pa-
edat (dels 18 als 35 anys aproximadament), que puguem gau- tates fregides...
dir d’activitats pensades i liderades per nosaltres i alhora es
conforma un equip de junta més plural i enriquit.
Els joves tenim molt a dir en els nous projectes a de-
senvolupar per part de la nostra associació, ja que són el
nostre futur directe i estem al peu del canó per lluitar per
la nostra causa: tot el que millori i faciliti la vida i benestar
del nostre col·lectiu celíac.
Relacionat amb les activitats que hem realitzat, volem des-
tacar el Bateig de Vela organitzat en el mes de juny al Port
de Barcelona, concretament al Centre Municipal de Vela de
Barcelona. Vam gaudir d’un matí esplèndid per iniciar-nos en la
vela, compartint una vivència ben divertida amb altres celíacs,
que va acabar en un dinar conjunt per compartir les experièn-
cies tant de la vela com de la nostra realitat de conviure amb
la celiaquia.
L’èxit va ser tal que les darreres hores de l’esdeveniment la
cervesa sense gluten s’havia esgotat! I estem parlant de quasi
500 litres (segons dades que ens va facilitar l’organització).
Al mes de setembre, en el tradicional Dia del Celíac a Port Per últim, en el mes de novembre vam ser convidats pel Club
Aventura vam passar-nos-ho d’allò més bé en les atraccions i de Pàdel Viladecans Padelante al torneig del “Circuito Gaes”
actuacions que ofereix el parc, però sobretot ens va encantar a representar la nostra associació en el torneig solidari a les
la varietat gastronòmica sense gluten que ens van oferir, per instal·lacions del Pàdel Indoor Gavà on vam disposar d’un
agafar forces per la resta de la jornada. estand informatiu per a totes aquelles persones que volien
conèixer millor la malaltia i/o l’associació. Aquest esdeveni-
ment recapta fonts per una causa solidària i enguany, part dels
beneficis obtinguts han estat destinats a la investigació de les
malalties relacionades amb la ingesta de gluten. Concretament
hem obtingut un donatiu de 378 euros, pel qual estem molt
agraïts.
Arribats a l’octubre, a la Ciutat Comtal vam rebre amb els
braços oberts l’Oktoberfest Barcelona, que aquest any per
primera vegada ha estat acreditat per l’Associació i oferia una
àmplia varietat de menjar sense gluten, a més de cervesa apta.
El grup de Joves vam tenir un estand a tocar de l’entrada de
la Carpa principal en el qual oferíem informació a tots aquells
visitants interessats i, alegràvem a més d’un per indicar-li que
trobarien beguda i menjar 100% apte.
40 / HIVERN 2017
Els darrers mesos el grup de Què està passant am
Joves de l’Associació Celíacs de
Catalunya ha estat molt actiu.
Cal destacar positivament l’increment de la presència de jo- A més, el darrer dia de la fira, vam gaudir d’un dinar conjunt
ves a l’actual Junta de l’Associació, que comporta poder pro- de joves a la zona VIP on vam poder fer un tast de tots els plats
porcionar des de dins el punt de vista de la gent de la nostra aptes, posant-nos les botes a base de frankfurts, salsitxes, pa-
edat (dels 18 als 35 anys aproximadament), que puguem gau- tates fregides...
dir d’activitats pensades i liderades per nosaltres i alhora es
conforma un equip de junta més plural i enriquit.
Els joves tenim molt a dir en els nous projectes a de-
senvolupar per part de la nostra associació, ja que són el
nostre futur directe i estem al peu del canó per lluitar per
la nostra causa: tot el que millori i faciliti la vida i benestar
del nostre col·lectiu celíac.
Relacionat amb les activitats que hem realitzat, volem des-
tacar el Bateig de Vela organitzat en el mes de juny al Port
de Barcelona, concretament al Centre Municipal de Vela de
Barcelona. Vam gaudir d’un matí esplèndid per iniciar-nos en la
vela, compartint una vivència ben divertida amb altres celíacs,
que va acabar en un dinar conjunt per compartir les experièn-
cies tant de la vela com de la nostra realitat de conviure amb
la celiaquia.
L’èxit va ser tal que les darreres hores de l’esdeveniment la
cervesa sense gluten s’havia esgotat! I estem parlant de quasi
500 litres (segons dades que ens va facilitar l’organització).
Al mes de setembre, en el tradicional Dia del Celíac a Port Per últim, en el mes de novembre vam ser convidats pel Club
Aventura vam passar-nos-ho d’allò més bé en les atraccions i de Pàdel Viladecans Padelante al torneig del “Circuito Gaes”
actuacions que ofereix el parc, però sobretot ens va encantar a representar la nostra associació en el torneig solidari a les
la varietat gastronòmica sense gluten que ens van oferir, per instal·lacions del Pàdel Indoor Gavà on vam disposar d’un
agafar forces per la resta de la jornada. estand informatiu per a totes aquelles persones que volien
conèixer millor la malaltia i/o l’associació. Aquest esdeveni-
ment recapta fonts per una causa solidària i enguany, part dels
beneficis obtinguts han estat destinats a la investigació de les
malalties relacionades amb la ingesta de gluten. Concretament
hem obtingut un donatiu de 378 euros, pel qual estem molt
agraïts.
Arribats a l’octubre, a la Ciutat Comtal vam rebre amb els
braços oberts l’Oktoberfest Barcelona, que aquest any per
primera vegada ha estat acreditat per l’Associació i oferia una
àmplia varietat de menjar sense gluten, a més de cervesa apta.
El grup de Joves vam tenir un estand a tocar de l’entrada de
la Carpa principal en el qual oferíem informació a tots aquells
visitants interessats i, alegràvem a més d’un per indicar-li que
trobarien beguda i menjar 100% apte.
40 / HIVERN 2017