Transparència

Codi de conducta

L’Associació Celíacs de Catalunya subscriu el Decàleg ètic de les associacions de Barcelona (resum del codi ètic aprovat pel Congrés de les associacions de Barcelona el 8 de juny de 2001).

Junta Directiva 

Els membres de la Junta Directiva han acceptat i subscriuen la política de gestió de conflicte d’interessos interna de l’Associació. 

Pla estratègic, memòria d’activitats i comptes anuals

Els recursos de l’Associació Celíacs de Catalunya procedeixen principalment de fons privats (aportacions dels socis) i és el motiu pel qual ens posicionem com a una organització responsable, transparent i independent. Per tant, i complint amb el nostre deure, donem resposta detallada i transparent de la gestió de l’entitat.

La nostra associació, a fi de garantir aquesta transparència, se sotmet a una auditoria de comptes anual externa per part de Busquet Economistes Auditors – Estudi Jurídic. 

Ser transparent també suposa, evidentment, fer públic el nostre pla estratègic anual i la memòria d’activitats de l’any anterior. D’aquesta forma els nostres socis i sòcies poden saber en quins projectes estem treballant en tot moment.

[elementor-template id="737"]

Contact to Listing Owner

Captcha Code