Establiments acreditats i botigues sense gluten a Catalunya i Menorca
La celiaquia és un trastorn multisistèmic de base autoimmune permanent en individus genèticament predisposats, induït per la ingesta de gluten que provoca una atròfia de les vellositats de l’intestí prim que afecta la capacitat d’absorbir els nutrients dels aliments.
Cercador
Current Location
Tags :
All
Cuina Catalana
Autoservicio
Bocateria
Braseria
Cafeteria
Cocina Internacional
Cocina americana
Cocina asiatica
Cocina autor
Cocina casera
Cocina internacional
Cocina italiana
Cocina mediterranea
Cocina mejicana
Cocina regional
Cuina Casolana
Cuina Italiana
Cuina Mediterrània
Cuina de Mercat
Farmacia
Heladeria
Obrador
Panaderia pasteleria
Productes de Brioixeria
Restaurant Familiar
Servicio rapido
Supermercado
Tapas
Tienda
Tienda online
Cadenes de restauració acreditades com a aptes per a celíacs
*Per saber els centres que ofereixen carta sense gluten consulta en el mapa els establiments de cada cadena o grup.