Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Projecte restauració

El Projecte restauració és una iniciativa de l’Associació Celíacs de Catalunya que va néixer de la necessitat de millorar l’oferta gastronòmica i la seguretat de la persona celíaca quan surt a menjar fora de casa. Consisteix en un sistema d’acreditació per a obradors, empreses d’hostaleria-restauració, empreses de càtering i foodtrucks, que certifica el compliment dels protocols de seguretat alimentària en l’elaboració i servei de productes sense gluten que els fan aptes per a celíacs. Els plecs de condicions exigits per l’acreditació han estat supervisats i validats per lAgència Catalana de Seguretat Alimentaria de la Generalitat de Catalunya.

A Catalunya i Menorca, l’Associació Celíacs de Catalunya som qui promocionem i gestionem el Projecte Restauració i ho fem amb 2 tipus d’establiments amb opcions ben diferents. D’una banda, els establiments acreditats com a aptes per a persones celíaques i, d’altra banda, els espais amb oferta sense gluten. 

Algunes de les associacions de celíacs, membres de l’AOECS, han desenvolupat programes de formació i acreditació per a restaurants, hotels, etc., que ofereixen menjars sense gluten als consumidors celíacs. Així les persones amb malaltia celíaca poden adherir-se a la seva dieta sense gluten menjant de forma segura per tot Europa en els establiments acreditats per les associacions de cada país. En aquesta pàgina trobareu enllaços a les pàgines web de les diferents associacions europees amb informació sobre els seus programes de restauració i els establiments que tenen acreditats com aptes per celíacs.

certifica

ETS UN FABRICANT?

CERTIFICA ELS PRODUCTES

productes

HO TENS CLAR?

PRODUCTES AMB O SENSE

Beneficis

PARTICIPA

DESCOBREIX TOTS ELS BENEFICIS DE FER-TE SOCI/A

Establiments

HO TENS CLAR?

DESCOBREIX ELS ESTABLIMENTS

Contact to Listing Owner

Captcha Code