Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Formem

Des de l’Associació Celíacs de Catalunya formem als següents col·lectius sobre la malaltia celíaca: 

­Sector mèdic: promovem i actualitzem els coneixements dels facultatius tant d’Atenció Primària com dels Especialistes (gastroenteròlegs) sobre la celiaquia per aconseguir diagnòstics i prescripcions correctes. ­

Sector infermeria: formem a aquests especialistes, els quals sovint tenen un contacte directe i freqüent amb els pacients, per tal que puguin col·laborar en la detecció de persones que pateixen malaltia celíaca. A més a més, els coneixements els permeten assessorar i col·laborar en la resolució de dubtes del pacient celíac. ­

Sector nutrició-dietètica: formem i actualitzem els coneixements dels especialistes en nutrició per tal que puguin col·laborar amb els facultatius en el correcte tractament de la malaltia, és a dir, fent un bon seguiment de la dieta sense gluten dels pacients. Els dietistes-nutricionistes poden detectar si els pacients transgredeixen la dieta, de forma voluntària o involuntària, cosa que pot tenir greus conseqüències per a la seva salut, i ajudar-los a evitar-ho. ­

Sector restauració/hostaleria: fomentem les bones pràctiques en l’elaboració de productes sense gluten per poder gaudir de més establiments aptes. A Catalunya i Menorca només el 3% dels establiments ofereixen productes sense gluten aptes per a celíacs! ­

Sector escoles: assessorem, formem i informem els mestres, el personal de la cuina i els monitors per garantir la seguretat de l’infant celíac en l’àmbit escolar i la seva correcta integració.

ASSOCIA’T i forma part del nostre projecte. Suma’t! Fes-ho per tu, fes-ho per tots.

certifica

ETS UN FABRICANT?

CERTIFICA ELS PRODUCTES

productes

HO TENS CLAR?

PRODUCTES AMB O SENSE

Beneficis

PARTICIPA

DESCOBREIX TOTS ELS BENEFICIS DE FER-TE SOCI/A

Establiments

HO TENS CLAR?

DESCOBREIX ELS ESTABLIMENTS

Contact to Listing Owner

Captcha Code