Vés al contingut
  • 93 412 17 89
  • info@celiacscatalunya.org
Facebook Twitter Instagram Youtube
INICIA SESSIÓ
SOCIS
FES-TE SOCI
TANCAR SESSIÓ
  • Català
    • Spanish
  • ASSOCIACIÓ
    • Sobre nosaltres
      • Qui som?
      • Treballant pel col·lectiu des de 1977
      • El nostre equip
      • Missió, visió i valors
      • Transparència
      • Llibres d’actes
      • Estatuts
    • Adreces i contactes
  • QUÈ FEM?
    • BENEFICIS SOCIS
      • BENEFICIS
      • DESCOMPTES SOCIS
      • VÍDEOS
    • AGENDA ACTIVITATS
    • VISITA GRATUÏTA
    • MATERIAL DIVULGATIU
    • GRÀCIES AL TEU SUPORT
      • Sensibilitzem
      • Formem
      • Promovem acords i aliances
      • Fomentem la investigació
  • DIETA SENSE GLUTEN
    • CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
      • Celiaquia
      • Sensibilitat al gluten/blat
      • Al·lèrgia al blat
      • Demartitis Herpetiforme
      • Directori mèdic d’especialistes
    • EL GLUTEN
      • Què és el gluten?
      • Legislació i etiquetatge
    • PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
      • Productes amb gluten o sense
      • On comprar productes de temporada?
      • El gluten en productes no alimentaris
        • El gluten als medicaments
        • El gluten als cosmètics
        • Material escolar
        • A l’eucaristia
        • Material compostable
    • GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
    • EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
      • A la cuina
      • Altres espais de la llar
    • AJUDES ECONÒMIQUES
    • INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
  • MENJAR FORA
    • ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
    • MENJAR FORA
      • Com actuar en cas de contaminació?
      • Viatjar
      • Esports
    • PROJECTE RESTAURACIÓ
      • Projecte restauració
      • Què és un establiment acreditat?
      • Què és un espai amb oferta sense gluten?
    • PROJECTE ESCOLES
  • EMPRESES
    • RESTAURADORS
      • Acredita el teu establiment
    • FABRICANTS
      • Marca de l’Espiga Barrada
      • Certifica els teus productes
      • Publica productes a la guia d’aliments
    • BENEFICIS SOCIS EMPRESA
    • FES-TE SOCI EMPRESA
    • EMPRESA SOLIDÀRIA
  • MEDIA
    • NOTÍCIES
    • NOTES DE PREMSA
    • SORTIM ALS MITJANS!
    • REVISTA
    • PREGUNTES FREQUENTS
    • ENLLAÇOS D’INTERÈS
  • BLOG
  • COL·LABORA
    • FES-TE SOCI
    • FES UN DONATIU
    • FES-TE VOLUNTARI/A
    • LLEGATS I HERÈNCIES
    • REPTE SOLIDARI
  • ASSOCIACIÓ
    • Sobre nosaltres
      • Qui som?
      • Treballant pel col·lectiu des de 1977
      • El nostre equip
      • Missió, visió i valors
      • Transparència
      • Llibres d’actes
      • Estatuts
    • Adreces i contactes
  • QUÈ FEM?
    • BENEFICIS SOCIS
      • BENEFICIS
      • DESCOMPTES SOCIS
      • VÍDEOS
    • AGENDA ACTIVITATS
    • VISITA GRATUÏTA
    • MATERIAL DIVULGATIU
    • GRÀCIES AL TEU SUPORT
      • Sensibilitzem
      • Formem
      • Promovem acords i aliances
      • Fomentem la investigació
  • DIETA SENSE GLUTEN
    • CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
      • Celiaquia
      • Sensibilitat al gluten/blat
      • Al·lèrgia al blat
      • Demartitis Herpetiforme
      • Directori mèdic d’especialistes
    • EL GLUTEN
      • Què és el gluten?
      • Legislació i etiquetatge
    • PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
      • Productes amb gluten o sense
      • On comprar productes de temporada?
      • El gluten en productes no alimentaris
        • El gluten als medicaments
        • El gluten als cosmètics
        • Material escolar
        • A l’eucaristia
        • Material compostable
    • GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
    • EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
      • A la cuina
      • Altres espais de la llar
    • AJUDES ECONÒMIQUES
    • INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
  • MENJAR FORA
    • ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
    • MENJAR FORA
      • Com actuar en cas de contaminació?
      • Viatjar
      • Esports
    • PROJECTE RESTAURACIÓ
      • Projecte restauració
      • Què és un establiment acreditat?
      • Què és un espai amb oferta sense gluten?
    • PROJECTE ESCOLES
  • EMPRESES
    • RESTAURADORS
      • Acredita el teu establiment
    • FABRICANTS
      • Marca de l’Espiga Barrada
      • Certifica els teus productes
      • Publica productes a la guia d’aliments
    • BENEFICIS SOCIS EMPRESA
    • FES-TE SOCI EMPRESA
    • EMPRESA SOLIDÀRIA
  • MEDIA
    • NOTÍCIES
    • NOTES DE PREMSA
    • SORTIM ALS MITJANS!
    • REVISTA
    • PREGUNTES FREQUENTS
    • ENLLAÇOS D’INTERÈS
  • BLOG
  • COL·LABORA
    • FES-TE SOCI
    • FES UN DONATIU
    • FES-TE VOLUNTARI/A
    • LLEGATS I HERÈNCIES
    • REPTE SOLIDARI
  • Català
    • Spanish
INICIA SESSIÓ
SOCIS
FES-TE SOCI
TANCAR SESSIÓ
celiacs-logo

Notícies

Èxit del IX Simposi sobre Celiaquia i Dieta Sense Gluten: coneixement, experiències i comunitat

13 d'octubre de 2025
llegir »

La Junta d’Andalusia introdueix una deducció autonòmica de 100€ a l’IRPF per celiaquia

3 d'octubre de 2025
llegir »

ASPIRION: Estudi per a persones adultes amb celiaquia

1 d'octubre de 2025
llegir »

Assistim al Simposi Internacional de Malaltia Celíaca a Finlàndia

26 de setembre de 2025
llegir »

Projecte Escoles durant el curs escolar 2025/25

1 de setembre de 2025
llegir »

La celiaquia ja és oficialment una malaltia crònica reconeguda pel Ministeri de Sanitat

7 de juliol de 2025
llegir »
« Previous Pàgina1 Pàgina2 Pàgina3 Pàgina4 Pàgina5 Pàgina6 Pàgina7 Pàgina8 Pàgina9 Pàgina10 Pàgina11 Pàgina12 Pàgina13 Pàgina14 Next »

CATEGORIES

  • AJUDES
  • CUINAR SENSE GLUTEN
  • DIETA SALUDABLE
  • ENTORN I CELIAQUIA
  • ETIQUETATGE DELS PRODUCTES
  • INFANTS
  • INSTITUCIONAL
  • INVESTIGACIÓ
  • MENJAR FORA DE CASA
  • PROJECTE ESCOLES
  • RESTAURACIÓ
  • SALUT
  • VIATGES
hazte-socio

FES-TE
SOCI / SÒCIA

certifica

ETS UN FABRICANT?

CERTIFICA ELS PRODUCTES

productes

HO TENS CLAR?

PRODUCTES AMB O SENSE

Beneficis

PARTICIPA

DESCOBREIX TOTS ELS BENEFICIS DE FER-TE SOCI/A

Establiments

ON MENJAR?

DESCOBREIX ELS ESTABLIMENTS

celiacs-logo-movil

Asosociació SMAP – Celíacs Catalunya
C/Independència, 257, baixos
08026 Barcelona
93 412 17 89
info@celiacscatalunya.org

Facebook X-twitter Instagram Youtube

SITEMAP

  • ASSOCIACIÓ
    • Sobre nosaltres
      • Qui som?
      • Treballant pel col·lectiu des de 1977
      • El nostre equip
      • Missió, visió i valors
      • Transparència
      • Llibres d’actes
      • Estatuts
    • Adreces i contactes
  • QUÈ FEM?
    • BENEFICIS SOCIS
      • BENEFICIS
      • DESCOMPTES SOCIS
      • VÍDEOS
    • AGENDA ACTIVITATS
    • VISITA GRATUÏTA
    • MATERIAL DIVULGATIU
    • GRÀCIES AL TEU SUPORT
      • Sensibilitzem
      • Formem
      • Promovem acords i aliances
      • Fomentem la investigació
  • DIETA SENSE GLUTEN
    • CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
      • Celiaquia
      • Sensibilitat al gluten/blat
      • Al·lèrgia al blat
      • Demartitis Herpetiforme
      • Directori mèdic d’especialistes
    • EL GLUTEN
      • Què és el gluten?
      • Legislació i etiquetatge
    • PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
      • Productes amb gluten o sense
      • On comprar productes de temporada?
      • El gluten en productes no alimentaris
        • El gluten als medicaments
        • El gluten als cosmètics
        • Material escolar
        • A l’eucaristia
        • Material compostable
    • GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
    • EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
      • A la cuina
      • Altres espais de la llar
    • AJUDES ECONÒMIQUES
    • INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
  • MENJAR FORA
    • ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
    • MENJAR FORA
      • Com actuar en cas de contaminació?
      • Viatjar
      • Esports
    • PROJECTE RESTAURACIÓ
      • Projecte restauració
      • Què és un establiment acreditat?
      • Què és un espai amb oferta sense gluten?
    • PROJECTE ESCOLES
  • EMPRESES
    • RESTAURADORS
      • Acredita el teu establiment
    • FABRICANTS
      • Marca de l’Espiga Barrada
      • Certifica els teus productes
      • Publica productes a la guia d’aliments
    • BENEFICIS SOCIS EMPRESA
    • FES-TE SOCI EMPRESA
    • EMPRESA SOLIDÀRIA
  • MEDIA
    • NOTÍCIES
    • NOTES DE PREMSA
    • SORTIM ALS MITJANS!
    • REVISTA
    • PREGUNTES FREQUENTS
    • ENLLAÇOS D’INTERÈS
  • BLOG
  • COL·LABORA
    • FES-TE SOCI
    • FES UN DONATIU
    • FES-TE VOLUNTARI/A
    • LLEGATS I HERÈNCIES
    • REPTE SOLIDARI

La informació present a la web no reemplaça si no complementa la relació entre el professional de salut i el seu pacient i en cas de dubte es consulti el seu professional de salut de referència.

wma-logo

Web Mèdica Acreditada
Un servei del Col·legi de Metges de Barcelona

Copyright © 2024 - Associació de Celíacs de Catalunya - Tots els drets reservats

  • Avís legal
  • Política de privacitat
  • Politica de cookies
Gestionar el consentiment

Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com ara galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Donar el consentiment a aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificadors únics en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament determinades característiques i funcions.

Funcional Sempre actiu
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferències
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Estadístiques
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Màrqueting
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Gestiona les opcions Gestiona els serveis Gestiona {vendor_count} proveïdors Llegeix més sobre aquests propòsits
Configurar cookies
{title} {title} {title}
celiacs-logo-movil
  • ASSOCIACIÓ
    • Sobre nosaltres
      • Qui som?
      • Treballant pel col·lectiu des de 1977
      • El nostre equip
      • Missió, visió i valors
      • Transparència
      • Llibres d’actes
      • Estatuts
    • Adreces i contactes
  • QUÈ FEM?
    • BENEFICIS SOCIS
      • BENEFICIS
      • DESCOMPTES SOCIS
      • VÍDEOS
    • AGENDA ACTIVITATS
    • VISITA GRATUÏTA
    • MATERIAL DIVULGATIU
    • GRÀCIES AL TEU SUPORT
      • Sensibilitzem
      • Formem
      • Promovem acords i aliances
      • Fomentem la investigació
  • DIETA SENSE GLUTEN
    • CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
      • Celiaquia
      • Sensibilitat al gluten/blat
      • Al·lèrgia al blat
      • Demartitis Herpetiforme
      • Directori mèdic d’especialistes
    • EL GLUTEN
      • Què és el gluten?
      • Legislació i etiquetatge
    • PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
      • Productes amb gluten o sense
      • On comprar productes de temporada?
      • El gluten en productes no alimentaris
        • El gluten als medicaments
        • El gluten als cosmètics
        • Material escolar
        • A l’eucaristia
        • Material compostable
    • GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
    • EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
      • A la cuina
      • Altres espais de la llar
    • AJUDES ECONÒMIQUES
    • INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
  • MENJAR FORA
    • ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
    • MENJAR FORA
      • Com actuar en cas de contaminació?
      • Viatjar
      • Esports
    • PROJECTE RESTAURACIÓ
      • Projecte restauració
      • Què és un establiment acreditat?
      • Què és un espai amb oferta sense gluten?
    • PROJECTE ESCOLES
  • EMPRESES
    • RESTAURADORS
      • Acredita el teu establiment
    • FABRICANTS
      • Marca de l’Espiga Barrada
      • Certifica els teus productes
      • Publica productes a la guia d’aliments
    • BENEFICIS SOCIS EMPRESA
    • FES-TE SOCI EMPRESA
    • EMPRESA SOLIDÀRIA
  • MEDIA
    • NOTÍCIES
    • NOTES DE PREMSA
    • SORTIM ALS MITJANS!
    • REVISTA
    • PREGUNTES FREQUENTS
    • ENLLAÇOS D’INTERÈS
  • BLOG
  • COL·LABORA
    • FES-TE SOCI
    • FES UN DONATIU
    • FES-TE VOLUNTARI/A
    • LLEGATS I HERÈNCIES
    • REPTE SOLIDARI
  • ASSOCIACIÓ
    • Sobre nosaltres
      • Qui som?
      • Treballant pel col·lectiu des de 1977
      • El nostre equip
      • Missió, visió i valors
      • Transparència
      • Llibres d’actes
      • Estatuts
    • Adreces i contactes
  • QUÈ FEM?
    • BENEFICIS SOCIS
      • BENEFICIS
      • DESCOMPTES SOCIS
      • VÍDEOS
    • AGENDA ACTIVITATS
    • VISITA GRATUÏTA
    • MATERIAL DIVULGATIU
    • GRÀCIES AL TEU SUPORT
      • Sensibilitzem
      • Formem
      • Promovem acords i aliances
      • Fomentem la investigació
  • DIETA SENSE GLUTEN
    • CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
      • Celiaquia
      • Sensibilitat al gluten/blat
      • Al·lèrgia al blat
      • Demartitis Herpetiforme
      • Directori mèdic d’especialistes
    • EL GLUTEN
      • Què és el gluten?
      • Legislació i etiquetatge
    • PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
      • Productes amb gluten o sense
      • On comprar productes de temporada?
      • El gluten en productes no alimentaris
        • El gluten als medicaments
        • El gluten als cosmètics
        • Material escolar
        • A l’eucaristia
        • Material compostable
    • GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
    • EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
      • A la cuina
      • Altres espais de la llar
    • AJUDES ECONÒMIQUES
    • INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
  • MENJAR FORA
    • ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
    • MENJAR FORA
      • Com actuar en cas de contaminació?
      • Viatjar
      • Esports
    • PROJECTE RESTAURACIÓ
      • Projecte restauració
      • Què és un establiment acreditat?
      • Què és un espai amb oferta sense gluten?
    • PROJECTE ESCOLES
  • EMPRESES
    • RESTAURADORS
      • Acredita el teu establiment
    • FABRICANTS
      • Marca de l’Espiga Barrada
      • Certifica els teus productes
      • Publica productes a la guia d’aliments
    • BENEFICIS SOCIS EMPRESA
    • FES-TE SOCI EMPRESA
    • EMPRESA SOLIDÀRIA
  • MEDIA
    • NOTÍCIES
    • NOTES DE PREMSA
    • SORTIM ALS MITJANS!
    • REVISTA
    • PREGUNTES FREQUENTS
    • ENLLAÇOS D’INTERÈS
  • BLOG
  • COL·LABORA
    • FES-TE SOCI
    • FES UN DONATIU
    • FES-TE VOLUNTARI/A
    • LLEGATS I HERÈNCIES
    • REPTE SOLIDARI
  • Català
    • Spanish
INICIA SESSIÓ
SOCIS
FES-TE SOCI
TANCAR SESSIÓ
Facebook Twitter Instagram Youtube