Vés al contingut
93 412 17 89
info@celiacscatalunya.org
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
INICIA SESSIÓ
FES-TE SOCI
L’ASSOCIACIÓ
SOBRE NOSALTRES
Qui som?
Més de 45 anys d’història
El nostre equip
Missió, visió i valors
Llibres d’actes
Estatuts
ADRECES I CONTACTE
QUÈ FEM?
AGENDA ACTIVITATS
VISITA GRATUÏTA
DESCOMPTES SOCIS
MATERIAL DIVULGATIU
QUÈ FEM?
Sensibilitzem
Formem
Fomentem la investigació
Divulguem
BENEFICIS SOCIS
APP
CELIAQUIA I DIETA SENSE GLUTEN
CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
Celiaquia
Acabats de diagnosticar
Directori mèdic d’especialistes
Sensibilitat al gluten/blat
Al·lèrgia al blat
Demartitis Herpetiforme
EL GLUTEN
Què és el gluten?
Legislació i etiquetatge
PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
Productes amb gluten o sense
On comprar productes de temporada?
El gluten en productes no alimentaris
El gluten als medicaments
Material escolar
A l’eucaristia
Material compostable
GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
A la cuina
Altres espais de la llar
AJUDES ECONÒMIQUES
INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
MENJAR FORA
ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
CONSELLS (VIATJAR…)
Consells menjar fora de casa
Com actuar en cas de contaminació?
Viatjar
Escola i activitats d’esvarjo
Esports
PROJECTE RESTAURACIÓ
Projecte restauració
Què és un establiment acreditat?
Què és un espai amb oferta sense gluten?
PER A EMPRESES
RESTAURADORS
Per què oferir opcions sense gluten?
Forma el teu equip
Coneixes el Projecte Restauració?
Empreses de restauració col·lectiva
FABRICANTS
Marca de l’Espiga Barrada
Certifica els teus productes
Publica productes a la guia d’aliments
BENEFICIS SOCIS EMPRESA
FES-TE SOCI EMPRESES
MEDIA
NOTÍCIES
VÍDEOS
NOTES DE PREMSA
SORTIM ALS MITJANS!
REVISTA
PREGUNTES FREQUENTS
ENLLAÇOS D’INTERÈS
BLOG
COL·LABORA
FES-TE SOCI
FES UN DONATIU
FES-TE VOLUNTARI/A
LLEGATS I HERÈNCIES
REPTE SOLIDARI
FES-TE SOCI EMPRESA
EMPRESA SOLIDÀRIA
Menu
L’ASSOCIACIÓ
SOBRE NOSALTRES
Qui som?
Més de 45 anys d’història
El nostre equip
Missió, visió i valors
Llibres d’actes
Estatuts
ADRECES I CONTACTE
QUÈ FEM?
AGENDA ACTIVITATS
VISITA GRATUÏTA
DESCOMPTES SOCIS
MATERIAL DIVULGATIU
QUÈ FEM?
Sensibilitzem
Formem
Fomentem la investigació
Divulguem
BENEFICIS SOCIS
APP
CELIAQUIA I DIETA SENSE GLUTEN
CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
Celiaquia
Acabats de diagnosticar
Directori mèdic d’especialistes
Sensibilitat al gluten/blat
Al·lèrgia al blat
Demartitis Herpetiforme
EL GLUTEN
Què és el gluten?
Legislació i etiquetatge
PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
Productes amb gluten o sense
On comprar productes de temporada?
El gluten en productes no alimentaris
El gluten als medicaments
Material escolar
A l’eucaristia
Material compostable
GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
A la cuina
Altres espais de la llar
AJUDES ECONÒMIQUES
INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
MENJAR FORA
ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
CONSELLS (VIATJAR…)
Consells menjar fora de casa
Com actuar en cas de contaminació?
Viatjar
Escola i activitats d’esvarjo
Esports
PROJECTE RESTAURACIÓ
Projecte restauració
Què és un establiment acreditat?
Què és un espai amb oferta sense gluten?
PER A EMPRESES
RESTAURADORS
Per què oferir opcions sense gluten?
Forma el teu equip
Coneixes el Projecte Restauració?
Empreses de restauració col·lectiva
FABRICANTS
Marca de l’Espiga Barrada
Certifica els teus productes
Publica productes a la guia d’aliments
BENEFICIS SOCIS EMPRESA
FES-TE SOCI EMPRESES
MEDIA
NOTÍCIES
VÍDEOS
NOTES DE PREMSA
SORTIM ALS MITJANS!
REVISTA
PREGUNTES FREQUENTS
ENLLAÇOS D’INTERÈS
BLOG
COL·LABORA
FES-TE SOCI
FES UN DONATIU
FES-TE VOLUNTARI/A
LLEGATS I HERÈNCIES
REPTE SOLIDARI
FES-TE SOCI EMPRESA
EMPRESA SOLIDÀRIA
Search
Search
Close this search box.
INICIA SESSIÓ
FES-TE SOCI
Search
Search
Close this search box.
Revista Celíac@s
Num 18 – Oto o/Invierno 2023
Números anteriors
Num 17 - Primavera/Estiu 2023
Num 16 - Tardor/Hivern 2022
Num 15 - Primavera/Estiu 2022
Num 14 - Tardor/Hivern 2021
Num 13 - Primavera/Estiu 2021
Num 12 - Tardor/Hivern 2020
Num 11 - Primavera/Estiu 2020
Num 10 - Tardor/Hivern 2019
Num 9 - Primavera/Estiu 2019
Num 8 - Tardor/Hivern 2018
Num 7 - Primavera/Estiu 2018
Num 6 - Tardor/Hivern 2017
Num 5 - Primavera/Estiu 2017
Num 4 - Tardor/Hivern 2016
Num 3 - Primavera/Estiu 2016
Num 2 - Tardor/Hivern 2015
Num 1 - Primavera/Estiu 2015
Contact to Listing Owner
Name *
Email *
Subject *
Message *
Code *
L’ASSOCIACIÓ
SOBRE NOSALTRES
Qui som?
Més de 45 anys d’història
El nostre equip
Missió, visió i valors
Llibres d’actes
Estatuts
ADRECES I CONTACTE
QUÈ FEM?
AGENDA ACTIVITATS
VISITA GRATUÏTA
DESCOMPTES SOCIS
MATERIAL DIVULGATIU
QUÈ FEM?
Sensibilitzem
Formem
Fomentem la investigació
Divulguem
BENEFICIS SOCIS
APP
CELIAQUIA I DIETA SENSE GLUTEN
CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
Celiaquia
Acabats de diagnosticar
Directori mèdic d’especialistes
Sensibilitat al gluten/blat
Al·lèrgia al blat
Demartitis Herpetiforme
EL GLUTEN
Què és el gluten?
Legislació i etiquetatge
PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
Productes amb gluten o sense
On comprar productes de temporada?
El gluten en productes no alimentaris
El gluten als medicaments
Material escolar
A l’eucaristia
Material compostable
GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
A la cuina
Altres espais de la llar
AJUDES ECONÒMIQUES
INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
MENJAR FORA
ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
CONSELLS (VIATJAR…)
Consells menjar fora de casa
Com actuar en cas de contaminació?
Viatjar
Escola i activitats d’esvarjo
Esports
PROJECTE RESTAURACIÓ
Projecte restauració
Què és un establiment acreditat?
Què és un espai amb oferta sense gluten?
PER A EMPRESES
RESTAURADORS
Per què oferir opcions sense gluten?
Forma el teu equip
Coneixes el Projecte Restauració?
Empreses de restauració col·lectiva
FABRICANTS
Marca de l’Espiga Barrada
Certifica els teus productes
Publica productes a la guia d’aliments
BENEFICIS SOCIS EMPRESA
FES-TE SOCI EMPRESES
MEDIA
NOTÍCIES
VÍDEOS
NOTES DE PREMSA
SORTIM ALS MITJANS!
REVISTA
PREGUNTES FREQUENTS
ENLLAÇOS D’INTERÈS
BLOG
COL·LABORA
FES-TE SOCI
FES UN DONATIU
FES-TE VOLUNTARI/A
LLEGATS I HERÈNCIES
REPTE SOLIDARI
FES-TE SOCI EMPRESA
EMPRESA SOLIDÀRIA
L’ASSOCIACIÓ
SOBRE NOSALTRES
Qui som?
Més de 45 anys d’història
El nostre equip
Missió, visió i valors
Llibres d’actes
Estatuts
ADRECES I CONTACTE
QUÈ FEM?
AGENDA ACTIVITATS
VISITA GRATUÏTA
DESCOMPTES SOCIS
MATERIAL DIVULGATIU
QUÈ FEM?
Sensibilitzem
Formem
Fomentem la investigació
Divulguem
BENEFICIS SOCIS
APP
CELIAQUIA I DIETA SENSE GLUTEN
CELIAQUIA I ALTRES MALALTIES
Celiaquia
Acabats de diagnosticar
Directori mèdic d’especialistes
Sensibilitat al gluten/blat
Al·lèrgia al blat
Demartitis Herpetiforme
EL GLUTEN
Què és el gluten?
Legislació i etiquetatge
PRODUCTES AMB GLUTEN O SENSE
Productes amb gluten o sense
On comprar productes de temporada?
El gluten en productes no alimentaris
El gluten als medicaments
Material escolar
A l’eucaristia
Material compostable
GUIA D’ALIMENTS SENSE GLUTEN
EVITAR EL CONTACTE ENCREUAT AMB GLUTEN
A la cuina
Altres espais de la llar
AJUDES ECONÒMIQUES
INFO. PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT
MENJAR FORA
ESTABLIMENTS ACREDITATS SENSE GLUTEN
CONSELLS (VIATJAR…)
Consells menjar fora de casa
Com actuar en cas de contaminació?
Viatjar
Escola i activitats d’esvarjo
Esports
PROJECTE RESTAURACIÓ
Projecte restauració
Què és un establiment acreditat?
Què és un espai amb oferta sense gluten?
PER A EMPRESES
RESTAURADORS
Per què oferir opcions sense gluten?
Forma el teu equip
Coneixes el Projecte Restauració?
Empreses de restauració col·lectiva
FABRICANTS
Marca de l’Espiga Barrada
Certifica els teus productes
Publica productes a la guia d’aliments
BENEFICIS SOCIS EMPRESA
FES-TE SOCI EMPRESES
MEDIA
NOTÍCIES
VÍDEOS
NOTES DE PREMSA
SORTIM ALS MITJANS!
REVISTA
PREGUNTES FREQUENTS
ENLLAÇOS D’INTERÈS
BLOG
COL·LABORA
FES-TE SOCI
FES UN DONATIU
FES-TE VOLUNTARI/A
LLEGATS I HERÈNCIES
REPTE SOLIDARI
FES-TE SOCI EMPRESA
EMPRESA SOLIDÀRIA
Search
Search
INICIA SESSIÓ
FES-TE SOCI
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube