Page 36 - Num 9 - Primavera / Estiu 2019
P. 36
ÍACS JOVES 2019
Activitats del grup de joves celíacs,
grans moments sense gluten!
Gaudint del berenar sense gluten
El 21 de febrer el grup de joves vam gaudir de la prime- pizzes i els pastissos com el carrot cake... Per llepar-se els
ra activitat de l’any: un boníssim berenar sense gluten a dits! El millor de tot va ser la companyia. Vam estar xerrant
la pastisseria Pasticelía de Barcelona. Acompanyats d’un fins a les 9 del vespre, compartint experiències. L’estona
cafè, té o una altra beguda, vam tastar els entrepans, les ens va passar volant!
Un bon tast de cerveses amb tapes sense guten
El mes d’abril el grup de joves de l’associació ens vam tornar a tro-
bar per gaudir d’un tast de cerveses sense gluten al restaurant Cal
Màrius de Barcelona. Aquest cop, el tast va anar acompanyat amb
tapes que ofereix l’establiment, i vam tenir l’oportunitat de provar-ne
de noves. Durant el tast vam provar cerveses de diferents tipus i
marques, començant amb la cervesa basca Byra i acabant amb l’an-
glesa Tennent’s, passant per quatre diferents tipus de cervesa de la
marca mexicana Ocho Reales.
Joves celíacs, recordeu estar atents a l’Instagram (@celiacsjoves) o
al Facebook (Celíacs Joves de Catalunya) per assabentar-vos de les
pròximes activitats!
Eduard Colomer
36 / ESTIU 2019
Activitats del grup de joves celíacs,
grans moments sense gluten!
Gaudint del berenar sense gluten
El 21 de febrer el grup de joves vam gaudir de la prime- pizzes i els pastissos com el carrot cake... Per llepar-se els
ra activitat de l’any: un boníssim berenar sense gluten a dits! El millor de tot va ser la companyia. Vam estar xerrant
la pastisseria Pasticelía de Barcelona. Acompanyats d’un fins a les 9 del vespre, compartint experiències. L’estona
cafè, té o una altra beguda, vam tastar els entrepans, les ens va passar volant!
Un bon tast de cerveses amb tapes sense guten
El mes d’abril el grup de joves de l’associació ens vam tornar a tro-
bar per gaudir d’un tast de cerveses sense gluten al restaurant Cal
Màrius de Barcelona. Aquest cop, el tast va anar acompanyat amb
tapes que ofereix l’establiment, i vam tenir l’oportunitat de provar-ne
de noves. Durant el tast vam provar cerveses de diferents tipus i
marques, començant amb la cervesa basca Byra i acabant amb l’an-
glesa Tennent’s, passant per quatre diferents tipus de cervesa de la
marca mexicana Ocho Reales.
Joves celíacs, recordeu estar atents a l’Instagram (@celiacsjoves) o
al Facebook (Celíacs Joves de Catalunya) per assabentar-vos de les
pròximes activitats!
Eduard Colomer
36 / ESTIU 2019