Page 4 - Acta de Junta Directiva de SMAP - 12-12-2022 - Celiacs Catalunya
P. 4
ificació de l'Annex 7 de la cartera de Serveis de Salut, etc.. ja que com a CCAA ho poden
fer. Està previst que es presenti aquesta petició el març de 2023, ja que està condicionada a
què tinguem prèviament l'informe dels externs.
Faríem això i en paral·lel hem de continuar treballant per vies complementàries com
Parlament, Congrés, etc per aconseguir rebaixes fiscals, etc.. Que per aquesta via no podem
optar.
S'obre un petit debat on es comenten els punts esposats per la Xènia i l'Elisa Mora comenta
que hi ha estudis publicats sobre com el sobre cost dels productes afecta l'adherència de la
dieta i que ens els facilitarà per tal que els fem arribar als tècnics que elaborin els informes.
5.- Valoració de la jornada de teambuilding realitzada el 05/11 a Vilafranca amb l'equip de
delegacions, junta i staff.
La Núria Camats comenta que la jornada va ser molt positiva i que si li ha de posar una pega
seria el moment del dinar on es va trobar a faltar que els membres de l'staff poguessin
compartir d'una manera distesa amb les delegacions i amb la junta i no preparant el dinar i
servint-lo, tot i que agraeix la seva labor.
El José Molina comenta que tot i que només van assistir 12 de les 27 delegacions valora molt
positivament la jornada, ja que les delegacions que hi van assistir van quedar molt contentes
per l'organització de la jornada, exposant que era una trobada necessària i esperada.
La Maribel Serrano intervé per comentar que s'ha d'agrair l'esforç de les delegacions que sí
que van assistir d'arreu del territori i a l'staff per la coordinació i gestió. Tanmateix, considera
que els valors que transmeten els castellers de fer pinya treballant en equip amb confiança i
compenetració tots junts per un mateix objectiu és un símil ideal del que volem aconseguir
com a equip de treball.
La Míriam Baños comenta que si creu que va faltar una mica de temps per poder acabar de
treballar millor els propòsits de la reunió, però que fer aquestes activitats és fonamental per
enfortit la base social que treballem pel col·lectiu fomentant nexes, posant-nos cara,
relacionant-nos, en definitiva, fent equip. Afegeix que creu que seria bo que la junta
participes més en les activitats que es fan des de les delegacions de cara a continuar
reforçant durant l'any aquest sentit d'equip i pertinença.
L'Elisa Mora coincideix en aquest punt amb la Míriam i diu que sí que s'hauria de fer una
mica d'autocrítica com a junta i mirar de cara a 2023 a participar més en les activitats de
delegacions per donar-los suport. La Maribel i en José se sumen també a aquesta reflexió.
6.- Torn obert de preguntes
• La Xènia Donés comenta que li va sobtar que els panets rústics de Bofrost tributessin al
10% d'IVA i no pas al 4% com el pa blanc. La gerent l'informa que només el pa comú tributa al
4% i els pans especials (que són la majoria dels que consumeixen els celíacs tributen al 10%)
però que no coneix la composició del rústic de bofrost, però si conté llavors ja seria al 10%.
En tot cas es posa a disposició de la Xènia per tal que li faciliti més informació per si s'ha de
fer alguna gestió per part de l'staff amb l'empresa.
fer. Està previst que es presenti aquesta petició el març de 2023, ja que està condicionada a
què tinguem prèviament l'informe dels externs.
Faríem això i en paral·lel hem de continuar treballant per vies complementàries com
Parlament, Congrés, etc per aconseguir rebaixes fiscals, etc.. Que per aquesta via no podem
optar.
S'obre un petit debat on es comenten els punts esposats per la Xènia i l'Elisa Mora comenta
que hi ha estudis publicats sobre com el sobre cost dels productes afecta l'adherència de la
dieta i que ens els facilitarà per tal que els fem arribar als tècnics que elaborin els informes.
5.- Valoració de la jornada de teambuilding realitzada el 05/11 a Vilafranca amb l'equip de
delegacions, junta i staff.
La Núria Camats comenta que la jornada va ser molt positiva i que si li ha de posar una pega
seria el moment del dinar on es va trobar a faltar que els membres de l'staff poguessin
compartir d'una manera distesa amb les delegacions i amb la junta i no preparant el dinar i
servint-lo, tot i que agraeix la seva labor.
El José Molina comenta que tot i que només van assistir 12 de les 27 delegacions valora molt
positivament la jornada, ja que les delegacions que hi van assistir van quedar molt contentes
per l'organització de la jornada, exposant que era una trobada necessària i esperada.
La Maribel Serrano intervé per comentar que s'ha d'agrair l'esforç de les delegacions que sí
que van assistir d'arreu del territori i a l'staff per la coordinació i gestió. Tanmateix, considera
que els valors que transmeten els castellers de fer pinya treballant en equip amb confiança i
compenetració tots junts per un mateix objectiu és un símil ideal del que volem aconseguir
com a equip de treball.
La Míriam Baños comenta que si creu que va faltar una mica de temps per poder acabar de
treballar millor els propòsits de la reunió, però que fer aquestes activitats és fonamental per
enfortit la base social que treballem pel col·lectiu fomentant nexes, posant-nos cara,
relacionant-nos, en definitiva, fent equip. Afegeix que creu que seria bo que la junta
participes més en les activitats que es fan des de les delegacions de cara a continuar
reforçant durant l'any aquest sentit d'equip i pertinença.
L'Elisa Mora coincideix en aquest punt amb la Míriam i diu que sí que s'hauria de fer una
mica d'autocrítica com a junta i mirar de cara a 2023 a participar més en les activitats de
delegacions per donar-los suport. La Maribel i en José se sumen també a aquesta reflexió.
6.- Torn obert de preguntes
• La Xènia Donés comenta que li va sobtar que els panets rústics de Bofrost tributessin al
10% d'IVA i no pas al 4% com el pa blanc. La gerent l'informa que només el pa comú tributa al
4% i els pans especials (que són la majoria dels que consumeixen els celíacs tributen al 10%)
però que no coneix la composició del rústic de bofrost, però si conté llavors ja seria al 10%.
En tot cas es posa a disposició de la Xènia per tal que li faciliti més informació per si s'ha de
fer alguna gestió per part de l'staff amb l'empresa.