Page 4 - Revista Celiacs de Catalunya
P. 4
ependència, 257 SUMARI
08026 BARCELONA
Telèfon: 934 121 789 HIVERN 2019
E-mail: info@celiacscatalunya.org
www.celiacscatalunya.org ENTRE NOSALTRES p.08
President: José Molina
Gerent: Esther Roger Dia Internacional de la Celiaquia

Editora en cap revista: FORMACIÓ I INVESTIGACIÓ p.11
Irene Puig, Dpt. Comunicació Associació
Celíacs de Catalunya Jornada científica per formar a professionals de la salut
Simposi Internacional de Malaltia Celíaca (ICDS)
Comitè Editorial: Grup de treball en l’anàlisi de les prolamines i de la seva
SMAP – Celíacs de Catalunya (Esther Roger, toxicitat
Rosa Simó, Elisenda Vílchez, Elena Mora).
RACÓ MÈDIC p.18
Col•laboren en aquest número:
José Molina, Eduard Colomer, Ivan Villar, Neus La transició dels infants celíacs a l’adolescència
Pociello, Elisa Mora, Núria Pablos, Sergi Vela.
EN PRIMERA PERSONA p.22
Disseny, maquetació i impressió:
Edicions MIC ­ Entrevista al president de l’Associació Celíacs de Catalunya,
José Molina
Foto de portada:
Elisa Mora ESPAI SENSE GLUTEN p.26

DIPÒSIT LEGAL: B 3061-2015 Concurs ‘Millor pa de pagès sense gluten 2019’
Queda prohibida la reproducció total
o parcial d’aquesta revista i el seu DES DE DINS p.29
contingut, en format mecànic o digital,
sense l’autorització expressa de SMAP La gran tasca de les delegacions de l’Associació
Celíacs de Catalunya. Aquesta revista Accions i fites per millorar la vida del col·lectiu celíac
no s’identifica necessàriament amb
les opinions i conceptes expressats CELÍACS JOVES p.36
pels col·laboradors i les persones
entrevistades, que són d’exclusiva El dinamisme dels joves
responsabilitat de l’autor.
CALAIX SENSE GLUTEN p.38

Entrevista a Elisa Mora i Nuria Pablos, autores del llibre
Sin gluten y sin riesgos

A LA CUINA p.40

Pastís tatin de poma, recepta del xef Sergi Vela

CELÍACS EN CASTELLÀ p.41
   1   2   3   4   5   6   7   8   9