Page 26 - Revista Celiacs Num 5
P. 26
0 A N Y S 1977-2017 ]
ByeByeBlat
Un innovador paradís
per a celíacs i intolerants alimentaris
ByeByeBlat, és un forn i botiga per a celíacs i afectats per intoleràncies alimentàries ubicat a Girona. Darrere de la marca, hi ha dos emprenedors,
la Judit i el Jordi que formen un gran equip disposat a oferir productes de bona qualitat i preus ajustats per llepar-se els dits.
Com neix aquesta idea emprenedora? Ens hi vam posar per necessitat i ha també amb ingredients de proximitat i sense
La idea sorgeix a partir de la detecció a la esdevingut el nostre dia a dia. manipulació genètica.
Judit de problemes amb el gluten i amb la
proteïna de la llet. Detectem un buit al mercat Quan heu obert la trattoria? I que us va Quin és el producte de més èxit?
al buscar productes de qualitat per cobrir les motivar a fer-ho? Pel que fa a la botiga el reclam és la gran
seves necessitats i ens comença a passar pel La trattoria la vam obrir el desembre del varietat de pans que s’hi poden trobar. Tots
cap el projecte de ByeByeBlat. 2016, pensant en què havíem d’anar un pas d’elaboració diària i de molta varietat de
per endavant, ja que la botiga logísticament farines i tipologies. A part d’això la brioixeria
Llavors, quina era l’oferta per a celíacs a és molt complicada i el fet de no fabricar fa com ara els croissants o dònuts també són
Girona? que tot sigui molt ajustat. molt desitjats. Pel que fa al restaurant, el
En el moment que nosaltres comencem a que tothom ens demana són les pizzes.
pensar en el projecte l’oferta era inexistent Amb quines altres línies de negoci treballeu? Les masses són d’elaboració pròpia, sense
pel que fa a producte d’elaboració diària El foodtruck, que anem movent a fires i utilitzar cap preparat sinó amb barreja de
i artesanal. L’únic que hi havia era a festivals esporàdics quan podem. diverses farines.
supermercats i botigues de dietètica.
Amb quin tipus d’ingredients cuineu? I per acabar, quin és el vostre menú preferit i
I, teníeu coneixements sobre el sector? A la trattoria treballem amb ingredients el que mai falta al vostre rebost.
No. Per nosaltres era un sector desconegut. ecològics com ara els ous o la fulla verda, i Com no, la pizza!!!
PUBLICITAT
[ 26 ] ASSOCIACIÓ CELÍACS DE CATALUNYA JULIOL 2017
ByeByeBlat
Un innovador paradís
per a celíacs i intolerants alimentaris
ByeByeBlat, és un forn i botiga per a celíacs i afectats per intoleràncies alimentàries ubicat a Girona. Darrere de la marca, hi ha dos emprenedors,
la Judit i el Jordi que formen un gran equip disposat a oferir productes de bona qualitat i preus ajustats per llepar-se els dits.
Com neix aquesta idea emprenedora? Ens hi vam posar per necessitat i ha també amb ingredients de proximitat i sense
La idea sorgeix a partir de la detecció a la esdevingut el nostre dia a dia. manipulació genètica.
Judit de problemes amb el gluten i amb la
proteïna de la llet. Detectem un buit al mercat Quan heu obert la trattoria? I que us va Quin és el producte de més èxit?
al buscar productes de qualitat per cobrir les motivar a fer-ho? Pel que fa a la botiga el reclam és la gran
seves necessitats i ens comença a passar pel La trattoria la vam obrir el desembre del varietat de pans que s’hi poden trobar. Tots
cap el projecte de ByeByeBlat. 2016, pensant en què havíem d’anar un pas d’elaboració diària i de molta varietat de
per endavant, ja que la botiga logísticament farines i tipologies. A part d’això la brioixeria
Llavors, quina era l’oferta per a celíacs a és molt complicada i el fet de no fabricar fa com ara els croissants o dònuts també són
Girona? que tot sigui molt ajustat. molt desitjats. Pel que fa al restaurant, el
En el moment que nosaltres comencem a que tothom ens demana són les pizzes.
pensar en el projecte l’oferta era inexistent Amb quines altres línies de negoci treballeu? Les masses són d’elaboració pròpia, sense
pel que fa a producte d’elaboració diària El foodtruck, que anem movent a fires i utilitzar cap preparat sinó amb barreja de
i artesanal. L’únic que hi havia era a festivals esporàdics quan podem. diverses farines.
supermercats i botigues de dietètica.
Amb quin tipus d’ingredients cuineu? I per acabar, quin és el vostre menú preferit i
I, teníeu coneixements sobre el sector? A la trattoria treballem amb ingredients el que mai falta al vostre rebost.
No. Per nosaltres era un sector desconegut. ecològics com ara els ous o la fulla verda, i Com no, la pizza!!!
PUBLICITAT
[ 26 ] ASSOCIACIÓ CELÍACS DE CATALUNYA JULIOL 2017