Page 4 - Num 7 - Primavera / Estiu 2018
P. 4
ependència, 257 SUMARI
08026 BARCELONA
Telèfon: 934 121 789 ESTIU 2018
E-mail: info@celiacscatalunya.org
www.celiacscatalunya.org ENTRE NOSALTRES p.8
Presidenta: Olga Cuesta Oliver
Gerent: Esther Roger Alcoba Dia Internacional de la Celiaquia
Campanya de Sensibilització #NofakenewsCeliaquia
Edició i Coordinació:
SMAP - Celíacs de Catalunya FORMACIÓ I INVESTIGACIÓ p.14

Redacció: 2a Edició Beques Celíacs de Catalunya
Associació Celíacs de Catalunya L a influència de la dieta a la microbiota de pacients amb
Sensibilitat al Gluten No Celíaca
Maquetació: Jornada formativa a membres del CODINUCAT
Editorial MIC
RACÓ MÈDIC p.28
Agraïments:
Míriam Baños i Mª Pilar Ibern Protocol diagnòstic precoç de la malaltia celíaca

Foto de portada: EN PRIMERA PERSONA p.36
Relif/Shutterstock.com
Nova guia per viatjar sense gluten
DIPÒSIT LEGAL: B 3061-2015
Queda prohibida la reproducció total ESPAI SENSE GLUTEN p.39
o parcial d’aquesta revista i el seu
contingut, en format mecànic o digital, Projecte “Eating Out”
sense l’autorització expressa de SMAP Projecte Restauració
Celíacs de Catalunya. Aquesta revista Projecte “Es Busca Gelateria”
no s’identifica necessàriament amb
les opinions i conceptes expressats DES DE DINS p.44
pels col·laboradors i les persones
entrevistades, que són d’exclusiva Accions i fites per millorar la vida del col·lectiu celíac
responsabilitat de l’autor.
CELÍACS JOVES p.48

El dinamisme dels joves

CALAIX SENSE GLUTEN p.49

Consells per a un estiu sense gluten

A LA CUINA p.50

B escuit feliç sense gluten amb mango, baobab
i menta fresca

CELÍACS EN CASTELLÀ p.51
   1   2   3   4   5   6   7   8   9