Page 8 - Num 7 - Primavera / Estiu 2018
P. 8
RE NOSALTRES 2018
Dia Internacional
de la Celiaquia 2018
Diumenge 13 de maig vam celebrar els Actes Commemoratius del Dia Internacional de la Celiaquia, una jornada
familiar, festiva i reivindicativa per al col·lectiu celíac i que va tenir lloc al Passeig Marítim del Parc Litoral de
Sant Adrià de Besòs, Barcelona.
Un any més, i coincidint amb el 41è aniversari de l’Asso- der desenvolupar les seves habilitats. Als inflables, llits elàstics,
ciació, més de 4.000 assistents van poder gaudir de les taules de jocs gegants i al tir amb arc, gentilesa de Caprabo,
activitats i dels actes per commemorar el Dia Interna- van demostrar la seva preparació com a gimnastes i estrategs.
cional de la Celiaquia. Tot un repte que molts van superar amb nota! Els més espor-
tistes van demostrar les seves habilitats amb el voleibol platja,
Fou una diada pensada per gaudir del menjar sense gluten! l’sky sobre sorra i la ballada de Zumba, activitats patrocinades
No hi va faltar l’àrea on les empreses capdavanteres de la per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Els infants també van
indústria van presentar les últimes novetats en serveis i gaudir del pinta-cares, una activitat on se’ls va pintar la cara de
productes aptes per a celíacs. A totes elles els hi fem arribar princesa o animal. I no ens oblidem del taller infantil de cuina
el nostre agraïment per participar, un any més, a la jornada més saludable i creativa, patrocinat per Mercadona, que va impartir
emblemàtica per al nostre col·lectiu. l’eco xef Mª Pilar Ibern ‘Gavina’, on els menuts van preparar
flors d’alvocat i formatge fresc, canapès d’animalons i altres
Al migdia, com sempre, es va degustar un menú de boti- delícies sense gluten, i on vam descobrir futures primeres figu-
farra sense gluten amb la deliciosa barreta rústica de Pro- res dels fogons! De ben segur que la cuina sense gluten tindrà
celi, a qui agraïm la seva col·laboració. un lloc important al nostre país amb ells!
En aquesta jornada i com ja és tradicional, els més petits Per altra banda, els adults celíacs amants de la cervesa
van passar una bona estona a les diferents activitats que
vam preparar per a ells, molt diverses i amb les que van po- van gaudir dels tasts de cervesa organitzats pel grup
de Joves Celíacs de l’Associació i de la mà del conegut
8 / ESTIU 2018
Dia Internacional
de la Celiaquia 2018
Diumenge 13 de maig vam celebrar els Actes Commemoratius del Dia Internacional de la Celiaquia, una jornada
familiar, festiva i reivindicativa per al col·lectiu celíac i que va tenir lloc al Passeig Marítim del Parc Litoral de
Sant Adrià de Besòs, Barcelona.
Un any més, i coincidint amb el 41è aniversari de l’Asso- der desenvolupar les seves habilitats. Als inflables, llits elàstics,
ciació, més de 4.000 assistents van poder gaudir de les taules de jocs gegants i al tir amb arc, gentilesa de Caprabo,
activitats i dels actes per commemorar el Dia Interna- van demostrar la seva preparació com a gimnastes i estrategs.
cional de la Celiaquia. Tot un repte que molts van superar amb nota! Els més espor-
tistes van demostrar les seves habilitats amb el voleibol platja,
Fou una diada pensada per gaudir del menjar sense gluten! l’sky sobre sorra i la ballada de Zumba, activitats patrocinades
No hi va faltar l’àrea on les empreses capdavanteres de la per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Els infants també van
indústria van presentar les últimes novetats en serveis i gaudir del pinta-cares, una activitat on se’ls va pintar la cara de
productes aptes per a celíacs. A totes elles els hi fem arribar princesa o animal. I no ens oblidem del taller infantil de cuina
el nostre agraïment per participar, un any més, a la jornada més saludable i creativa, patrocinat per Mercadona, que va impartir
emblemàtica per al nostre col·lectiu. l’eco xef Mª Pilar Ibern ‘Gavina’, on els menuts van preparar
flors d’alvocat i formatge fresc, canapès d’animalons i altres
Al migdia, com sempre, es va degustar un menú de boti- delícies sense gluten, i on vam descobrir futures primeres figu-
farra sense gluten amb la deliciosa barreta rústica de Pro- res dels fogons! De ben segur que la cuina sense gluten tindrà
celi, a qui agraïm la seva col·laboració. un lloc important al nostre país amb ells!
En aquesta jornada i com ja és tradicional, els més petits Per altra banda, els adults celíacs amants de la cervesa
van passar una bona estona a les diferents activitats que
vam preparar per a ells, molt diverses i amb les que van po- van gaudir dels tasts de cervesa organitzats pel grup
de Joves Celíacs de l’Associació i de la mà del conegut
8 / ESTIU 2018