Page 5 - Acta de Junta Directiva de SMAP - 20-09-2022 - Celiacs Catalunya
P. 5
e puguin facilitar informació clau als seus pacients per conscienciar-los que la
transgressió de la dieta o la ingesta de traces està provocant danys severs en el seu intestí,
el que provocarà a llarg termini malalties amb alta taxa de mortalitat, així com ajudar-los a
seguir correctament el tractament. Aquest objectiu es materialitzarà via una Jornada
formativa acreditada adreçada als professionals sanitaris a realitzar el 20/05/23

S’APROVA per unanimitat signar un conveni amb els promotors de la Mediterranean Gluten
Free per tirar endavant conjuntament els objectius enumerats anteriorment dins del marc de
del Dia Internacional de la Celiaquia.

8.- Informació sobre les accions realitzades davant la promoció de l'APP Singlu10 de
l'Associació de Celíacos y Sensibles al Gluten de Madrid a Catalunya

S’INFORMA que davant de la distribució a Catalunya tant a establiments acreditats per la
nostra entitat com a de no acreditats d’un adhesiu de la APP Singlu10 de l’Associació de
Celíacos y Sensibles al gluten de Madrid, hem sol.licitat reiteradament a aquesta entitat que
retiri aquesta acció a Catalunya ja que porta a confusió a les persones celíaques i pot suposar
un risc per la seva salut, a part que menysprea el valor de la nostra acreditació en el moment
que ells faciliten l’adhesiu a establiments que no estan acreditats. De moment no tenim cap
resposta positiva per part de l’Associació de Madrid, pel que seguirem insistint en aquest
tema contactant, si escau, directament amb els membres de junta. Tanmateix farem una
campanya a xarxes socials i a la revista per informar a les persones celíaques perquè és
important anar a establiments acreditats per la nostra entitat, incidint en la seguretat i rigor
de l’acreditació. Per la seva part en Carlos Milán diu que estaria bé en paral·lel fer alguna
acció amb els establiments acreditats per fidelitzar-los, comenta que té un projecte en ment
amb diverses actuacions i que ens passarà una proposta concreta per aprovar, si escau, per
acord telemàtic.

9.- Informació sobre noves iniciatives per donar visibilitat i promoció al projecte
restauració
S’INFORMA que per primer cop estarem present amb estand al Fòrum gastronòmic que es
celebra a BCN 7 al 9 novembre, fira destinada al canal HORECA.

10.- Canvis en la gestió de la revista de l’entitat

S’INFORMA que hem continuat tenint problemes amb els actuals editors/impressors de la
revista de l’associació pel que, en línia al comentat en juntes anteriors, s’ha demanat
pressupost a 3 possibles proveïdors i ens hem decantat pel més econòmic. Tanmateix
esperem millorar el servei que donem al soci, tot i que ens implicarà més feina interna en
haver d’encarregar-nos nosaltres de la gestió de la publicitat a la revista.

11.- Torn obert de preguntes

• La Xènia Donés comenta que li va semblar que l’assemblea se li pot fer pesada als
assistents en tenir una duració superior a 3 hores i potser s’haurien de mirar
maneres de fer-la més “amena”. La gerent proposa preparar un doc molt més
sintetitzat de cada presentació i preparar un speack més curt, amb els aspectes claus
   1   2   3   4   5   6