Page 31 - Revista Num3 - Celiacs
P. 31
serveixen menús sense gluten. Per mala Amb el que sí que ens començàvem a trobar, Chamonix, amb el nom de Le Boccalatte. Tot
sort nostra, en els McDonald’s de França no era que necessitàvem menjar proteïna càrnica, i que no garantien servir àpats sense gluten,
era així i tot i les disculpes del personal que ja que no podíem passar una setmana a base sí que vaig poder prendre una bona amanida,
ens va atendre tampoc hi vam poder menjar. de llegums, embotit i fruita. Més endavant, amb carn a la planxa i una bola de gelat de
vam trobar l’Hotel Excelsior, on cuidaven molt vainilla, tot molt bo.
Vista la situació, com que en aquell moment l’alimentació sense gluten i vam poder-hi
encara no teníem un lloc on dormir a esmorzar i dinar, menjant un bon bistec, amb Diria, que tot i que pot semblar que cada dia
Chamonix, vam anar als afores, buscant algun amanida i pa sense gluten. Tot i que servien es coneix més la malaltia celíaca, a molts llocs
lloc amb espai on poder deixar el cotxe. Per un bon esmorzar en bufet lliure, en els dinars d’Europa encara no estan del tot preparats.
sort, vam trobar un petit parc amb un banc i es servien plats poc abundants i força cars, Però això, no ha de ser un impediment per
allà amb el fogonet fèiem l’arròs amb llegums, però vam aconseguir atipar-nos prou bé que viatjar, ni per portar una vida totalment
alguna cosa d’embotit per acompanyar i de d’això es tractava. normal. Ja que si vas buscant alternatives van
postres fruita, que compràvem a Chamonix. apareixent les solucions. Ho demostra el fet
Posteriorment, vam trobar un càmping que Com que portàvem molts dies cuinant amb el que no va ser cap impediment per realitzar tot
va servir per poder acampar amb la tenda i fogonet, on el plat principal era sopa de fideus, el que ens vam proposar.
cuinar-hi allà mateix. un dia vam anar a un altre establiment de

Gran Paradiso – 4061m Aiguille du Tour – 3540m Mont Blanc – 4810m

PUBLICITAT
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36